Krúžok na penis OhMiBod blueMotion NEX 3 modrý

81,80 

Katalógové číslo: 850006097982 Kategória: Značka:

Popis

Ak okoreniť vaše posteľové hrátky a dopriať si fenomenálny sex, na ktorý len tak nezabudnete? Pozvite do spálne tohto fešáka a vychutnajte si vášnivé intímne chvíľky plnými dúškami. Krúžok na penis OhMiBod NEX 3 v elegantnej modrej farbe sa stane vaším obľúbeným spoločníkom, ktorý vás oboch odprevadí do fantastického sveta divokých orgazmov. Krúžok extravagantného robustného designu je vyrobený z ultra hebkého silikónu prvotriednej kvality, ktorý je bezpečný pre ľudskú pokožku. Pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou, takže budete ako v bavlnke. Výnimočne mäkká vypolstrovaná plocha s výraznou rebrovanou stimulačnou štruktúrou dodá dokonalý pocit a pohodlie pri kontakte s klitorisom partnerky. Flexibilný roztiahnuteľný krúžok padne takmer na všetky priemery penisu a zaškrtí v ňom krv, takže skvalitní erekciu a oddiali ejakuláciu. Vaša výdrž sa predĺži, čo ženy milujú a vy tak budete môcť obšťastňovať vašu polovičku oveľa dlhšie.
O ohromujúce potešenie zo spoločných momentov sa postará extrémne výkonný a napriek tomu veľmi tichý motor, ktorý vám ponúkne 5 hlbokých vibračných a pulzačných režimov. Tie roztancujú klitoris a prenášajú sa aj do penisu, takže si obaja užijete dávku intenzívnej rozkoše. Čo vás rozhodne poteší je ovládanie jediným tlačidlom alebo pripojenie k mobilnému telefónu pomocou technológie Bluetooth, čím získate diaľkový ovládač. Aplikáciu OhMeBod Remote získate zadarmo pre Android aj iOS a umožní vám rozšíriť svoje možnosti o ďalšie vibračné rytmy, vytváranie vlastných sekvencií, ovládanie dotykom na obrazovke či hudbou. Tiež sa dá pripojiť k telefónu partnera a ovládať pomôcku odkiaľkoľvek na svete.
S týmto krúžkom sa rozhodne nudiť nebudete. Vezmite ho so sebou do sprchy alebo do vane a prežite mimoriadne okamihy partnerského spojenia, pretože je plne vodotesný. A ak mu dôjde chuť na erotické vyvádzanie, pomocou priloženého magnetického USB kábla mu energiu doplníte.
Doprajte si nebeskú starostlivosť a luxusnú hračku, ktorá spríjemní trebárs celú noc.

Jednoduché ovládanie vás neprekvapí. Podržaním tlačidla na tele krúžku na 3 sekundy ho zapnete a uvediete do pohotovostného režimu. Privíta vás rozblikaním LED diódy a krátkou vibráciou. Krátkymi stlačeniami tlačidla zapnete a meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opäť podržaním tlačidla po dobu 3 sekúnd, čo dá vedieť tromi krátkymi vibráciami.
Pre pripojenie k mobilnému telefónu si stiahnite aplikáciu OhMeBod Remote. Uveďte krúžok do pohotovostného režimu, aplikáciu spustite a riaďte sa pokynmi na displeji.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať krúžok na penis OhMiBod NEX 3:

výnimočná erotická pomôcka pre dokonalé spojenie milencov
vyrobený zo zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality
robustný dizajn s mäkkým polstrovaným stimulačným rebrovaním
flexibilný roztiahnuteľný krúžok skvalitní erekciu a oddiali ejakuláciu
výkonný a tichý motor s 5 prednastavenými vibračnými a pulzačnými režimami
kompatibilnosť s mobilnou aplikáciou rozšíri jeho nastavenie o ďalšie aj vlastné rytmy
ovládanie dotykom displeja alebo hudbou odkiaľkoľvek na svete
vodotesné prevedenie pre mokré hrátky
jednoduché ovládanie
dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
ľahká údržba

Parametre:
Farba: modrá
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 11 cm, dĺžka stimulátora 7,5 cm, šírka stimulátora 5,3 cm, hĺbka stimulátora 2,9 cm, vnútorný priemer krúžku roztiahnuteľný od 3,1 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze

Časté otázky

1️⃣ Koľko stojí Krúžok na penis OhMiBod blueMotion NEX 3 modrý

Cena za Krúžok na penis OhMiBod blueMotion NEX 3 modrý je 81.8 EUR. Vieme, že si ceníte kvalitné výrobky, a práve to vám chceme ponúknuť. U nás nájdete to najlepšie, čo trh ponúka v oblasti vášho záujmu. Produkty sú starostlivo vybrané, aby boli vždy vynikajúcej kvality. Náš tím je zložený z odborníkov, ktorí vám radi poradia a pomôžu vám nájsť to, čo hľadáte. S výrobkami si môžete byť istí, že si prinesiete do života skutočnú radosť. Objednajte si ešte dnes a skvele sa bavte.

2️⃣ Môžem sa o Krúžok na penis OhMiBod blueMotion NEX 3 modrý dozvedieť viac informácií?

Áno môžete. Krúžok na penis OhMiBod blueMotion NEX 3 modrý – je skvelou voľbou pre každého, kto očakáva kvalitu. S produktom si môžete byť istí, že dostanete to najlepšie, čo trh ponúka. Produkt je vybraný s ohľadom na potreby na erotické pomôcky Vás zákazníkov. Veríme, že sa stane vašim obľúbeným rovnako ako u ďalších spokojných zákazníkov. Snažíme sa byť inovatívne a vychádzať v ústrety požiadavkám zákazníkov. Objednajte si produkt ešte dnes a nechajte sa presvedčiť. Má EAN kód 850006097982.

Produkt Krúžok na penis OhMiBod blueMotion NEX 3 modrý nájdete v kategórii

Návleky, nadstavce a krúžky na penis - Podobné produkty: Krúžok na penis HUEMAN Saturn Vibrating Cock-Ball Ring, Krúžok na penis BUTTERFLY WINGS, Návlek na penis OHMAMA s remeňmi na semenníky čierny, Krúžok na penis SATISFYER STRONG ONE modrý