Satisfyer Sparkling Crystal

57,65 

Katalógové číslo: P24249 Kategórie: , ,

Popis

Satisfyer Sparkling Crystal

Aj Popoluška by súhlasila, dotyk skla dokáže zázraky. Satisfyer Sparkling Crystal nie je len šperk, je to análny kolík navrhnutý k dokonalosti s borosilikátovým sklom. Najlepšie zo všetkého: Na rozdiel od Popoluškiných topánok je toto očarujúce dildo perfektným doplnkom pre každého, kto ho chce nosiť. Pevnosť a nepružnosť borosilikátového skla umocňuje pocity a poskytuje nebývalý zážitok. Navyše je vodeodolné a ľahko sa čistí. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu a odolnosti sľubuje táto hračka trvalé potešenie, pretože áno, odolnosť je zvodná.

 

 "Main-Feature-Icons_Gray_SolidSoCiuzSW7XAnz" Vyrobené z kvalitného pevného borosilikátového skla
 "SAT_icons_main-feature_outlined_hot-cold_b" Teplotne odolný materiál je ideálny pre hru za tepla aj za studena
Satisfyer Sparkling Crystal

Pripravte sa na tento klenot. Satisfyer Sparkling Crystal je vynikajúca zástrčka vyrobená z pevného borosilikátového skla, ktorá vám prináša nové a vzrušujúce pocity. Užite si hru za tepla alebo za studena a nechajte toto luxusné sklenené dildo rozžiariť vaše oči!

S radom Crystals vyrobených z pevného, nerozbitného borosilikátového skla môžete zažiť zmyselnú stimuláciu na úplne novej úrovni – bez toho, aby ste potrebovali akékoľvek vibrácie. Sparkling Crystal s pozoruhodnou dĺžkou 21 cm sa ľahko vkladá vďaka svojmu skosenému tvaru, zatiaľ čo jeho široká základňa zaisťuje bezpečnosť po celú dobu vášho análneho sóla. Určite si zamilujete všetky jeho strany: hladká textúra na jednej strane pôsobí príjemne pružne, zatiaľ čo drážky na druhej strane poskytujú dodatočnú stimuláciu. Materiál tohto skleneného análneho kolíka je hladký a jemný k vašej pokožke. Borosilikátové sklo má tiež početné vlastnosti, ktoré z neho robia dokonalý materiál pre milostné hračky: Je rovnako odolné, robustné a udržateľné ako ľahké, dobre sa drží v ruke a počas zmyselných okamihov nevyžaduje nič iné ako mäkký úchop. Je tiež obzvlášť odolný voči väčšine vonkajších vplyvov, vrátane veľmi vysokých alebo nízkych teplôt.

Vďaka svojmu materiálu môžete Sparkling Crystal použiť na hru za tepla aj za studena. Sklenené dildo jednoducho pred použitím vložte na niekoľko minút do teplej vody alebo do chladničky a zažite, aké vzrušujúce je teplo alebo zima na vašom tele a hlavne vo vašom tele. Po použití môžete tento krásny análny kolík ľahko vyčistiť vodou a trochou jemného mydla alebo čističa hračiek. Potom môže sedieť na vašej poličke, trblietať sa a čakať, až si ho vezmete na ďalšie dobrodružstvo.

 

Časté otázky

1️⃣ Koľko stojí Satisfyer Sparkling Crystal

Cena za Satisfyer Sparkling Crystal je 57.65 EUR. Vieme, že si ceníte kvalitné výrobky, a práve to vám chceme ponúknuť. U nás nájdete to najlepšie, čo trh ponúka v oblasti vášho záujmu. Produkty sú starostlivo vybrané, aby boli vždy vynikajúcej kvality. Náš tím je zložený z odborníkov, ktorí vám radi poradia a pomôžu vám nájsť to, čo hľadáte. S výrobkami si môžete byť istí, že si prinesiete do života skutočnú radosť. Objednajte si ešte dnes a skvele sa bavte.

2️⃣ Môžem sa o Satisfyer Sparkling Crystal dozvedieť viac informácií?

Áno môžete. Satisfyer Sparkling Crystal – je skvelou voľbou pre každého, kto očakáva kvalitu. S produktom si môžete byť istí, že dostanete to najlepšie, čo trh ponúka. Produkt je vybraný s ohľadom na potreby na erotické pomôcky Vás zákazníkov. Veríme, že sa stane vašim obľúbeným rovnako ako u ďalších spokojných zákazníkov. Snažíme sa byť inovatívne a vychádzať v ústrety požiadavkám zákazníkov. Objednajte si produkt ešte dnes a nechajte sa presvedčiť. Má EAN kód P24249.

Produkt Satisfyer Sparkling Crystal nájdete v kategórii

Dildá - Podobné produkty: Dildo No-Parts Alex Realistic 15 cm telové, SilexD Model 1 Double Penetration Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" 8" Flesh, Shots REALROCK Realistic Dildo with Balls 17 cm, Dildo Real Fantasy Deluxe Collection Harris 14,5 cm telové

PRE ŽENY - Podobné produkty: Bijoux Indiscrets Mimi Black – ozdoby na bradavky, Black Level Vinyl Skirt – L, Le Wand Die Cast Plug in Vibrating Massager Black, Le Wand Rechargeable Massager pink

Sklenená dilda - Podobné produkty: Satisfyer Dazzling Crystal 1, Gläs Mr. Swirly Double Ended Glass Dildo & Butt Plug