EXS – Delay Spray Plus – 50ml

15,35 

Katalógové číslo: P23675 Kategórie: ,

Popis

Chcete si predĺžiť Vašu milostnú aktivitu?

EXS Delay Spray Plus je dlhotrvajúci sprej zvyšujúci výkon a odďaľuje erekciu.

 

  • prírodné zloženie bez parabénov
  • jednoduché použitie
  • zlepšuje mužskú výdrž pri sexe 

 

Aplikácia: jeden až dva streky na hlavu stoporeného penisu približne 10 minút pred pohlavným stykom

Zloženie šetrné k pokožke je vhodné aj na použitie s kondómom.

EXS Delay Spray Plus je dlhotrvajúci sprej zvyšujúci výkon s odďaľujúcim efektom.

 

  • jednoduché použitie
  • zlepšuje mužskú výdrž pri sexe
  • prírodné zloženie bez parabénov
  • 50 ml 

 

Aplikácia: pre jedno použitie dostačuje 1 až 2 streky na stoporený penis približne 10 minút pred sexom

Zloženie šetrné k pokožke je vhodné aj na použitie s kondómom. Neobsahuje lidokaín ani benzokaín, čo vám umožňuje používať tak často, ako chcete, bez obáv z vedľajších účinkov.

Časté otázky

1️⃣ Koľko stojí EXS – Delay Spray Plus – 50ml

Cena za EXS – Delay Spray Plus – 50ml je 15.35 EUR. Vieme, že si ceníte kvalitné výrobky, a práve to vám chceme ponúknuť. U nás nájdete to najlepšie, čo trh ponúka v oblasti vášho záujmu. Produkty sú starostlivo vybrané, aby boli vždy vynikajúcej kvality. Náš tím je zložený z odborníkov, ktorí vám radi poradia a pomôžu vám nájsť to, čo hľadáte. S výrobkami si môžete byť istí, že si prinesiete do života skutočnú radosť. Objednajte si ešte dnes a skvele sa bavte.

2️⃣ Môžem sa o EXS – Delay Spray Plus – 50ml dozvedieť viac informácií?

Áno môžete. EXS – Delay Spray Plus – 50ml – je skvelou voľbou pre každého, kto očakáva kvalitu. S produktom si môžete byť istí, že dostanete to najlepšie, čo trh ponúka. Produkt je vybraný s ohľadom na potreby na erotické pomôcky Vás zákazníkov. Veríme, že sa stane vašim obľúbeným rovnako ako u ďalších spokojných zákazníkov. Snažíme sa byť inovatívne a vychádzať v ústrety požiadavkám zákazníkov. Objednajte si produkt ešte dnes a nechajte sa presvedčiť. Má EAN kód P23675.

Produkt EXS – Delay Spray Plus – 50ml nájdete v kategórii

Oddialenie ejakulácie - Podobné produkty: Kvapky ERO MARATHON MEN LONG POWER DROPS 30 ml, Bull Power Delay gel 30ml, Gél na oddialenie ejakulácie System JO PROLONGER 60 ml, HOT Long Power Marathon sprej na oddialenie ejakulácie 50 ml

PRE MUŽOV - Podobné produkty: Largo creme 40 ml, Autoblow A.I. Machine Mouth Sleeve Brown, Spencer a Fleetwod Candy Underwear S-L, My Size 47mm 3ks