Postroj ZADO Harness

45,90 

Katalógové číslo: 4024144419616 Kategória: Značka:

Popis

Páčia sa vám otrocké hry a ste skôr tvrdšia nátura? Vybavte sa na dnešný večer štýlovo a kúpte si tento postroj ZADO Harness v sexi čiernom dizajne, ktorý rozžeraví atmosféru vo vašej spálni. Postroj pre mužov je vyrobený z pevnej štiepanej kože, ktorá je nezávadná pre ľudskú pokožku. Na širokých pásoch nájdete dominantné kovové prvky v podobe cvočkov a mohutných spôn, vďaka ktorým máte možnosť naozaj širokého nastavenia veľkosti. Perfektne tak padne na každú postavu. Popruhy sú spojené na prednej i zadnej strane štyrmi kruhmi a zakončené sú oceľovým krúžkom na semenníky, aby poskytli vášmu partnerovi dokonalú kontrolu nad vaším telom. Skvelý doplnok k vašim BDSM hrám.
Prekvapte svoju drahú polovičku v tomto zmyselnom postroji a nechajte sa ovládať jej fantáziou.

Prečo si vybrať postroj ZADO Harness:

luxusný postroj pre mužov tvrdšieho vzhľadu
perfektné pre vaše BDSM hry
kvalitné pevné popruhy z pravej štiepanej kože
kovové cvočky a nastaviteľné spony
oceľový krúžok na semenníky
široká možnosť nastavenia pre každú postavu
univerzálna veľkosť

Parametre:
Farba: čierna, strieborná
Materiál: štiepaná koža, kov
Rozmery: šírka popruhov max. 3,4 cm, priemer krúžku 5 cm, veľkosť univerzálna

Časté otázky

1️⃣ Koľko stojí Postroj ZADO Harness

Cena za Postroj ZADO Harness je 45.9 EUR. Vieme, že si ceníte kvalitné výrobky, a práve to vám chceme ponúknuť. U nás nájdete to najlepšie, čo trh ponúka v oblasti vášho záujmu. Produkty sú starostlivo vybrané, aby boli vždy vynikajúcej kvality. Náš tím je zložený z odborníkov, ktorí vám radi poradia a pomôžu vám nájsť to, čo hľadáte. S výrobkami si môžete byť istí, že si prinesiete do života skutočnú radosť. Objednajte si ešte dnes a skvele sa bavte.

2️⃣ Môžem sa o Postroj ZADO Harness dozvedieť viac informácií?

Áno môžete. Postroj ZADO Harness – je skvelou voľbou pre každého, kto očakáva kvalitu. S produktom si môžete byť istí, že dostanete to najlepšie, čo trh ponúka. Produkt je vybraný s ohľadom na potreby na erotické pomôcky Vás zákazníkov. Veríme, že sa stane vašim obľúbeným rovnako ako u ďalších spokojných zákazníkov. Snažíme sa byť inovatívne a vychádzať v ústrety požiadavkám zákazníkov. Objednajte si produkt ešte dnes a nechajte sa presvedčiť. Má EAN kód 4024144419616.

Produkt Postroj ZADO Harness nájdete v kategórii

SM, BDSM, fetiš - Podobné produkty: Putá na stehná Liebe Seele Thigh Cuffs vínové S, Putá na ruky GP PREMIUM HANDCUFF WITH HOOK black, Obojok TABOOM BONDAGE IN LUXURY červený, Overal Cottelli PARTY Jumpsuit with Long Sleeves čierny S