Lano Dream Toys BLAZE DELUXE BONDAGE ROPE 10 m červené

8,60 

Katalógové číslo: 8719632675945 Kategória: Značka:

Popis

Oddajte svoje telo partnerovi, aby obmedzil váš pohyb sexy technikou zväzovania. Červené lano na bondage DREAM TOYS BLAZE DELUXE BONDAGE ROPE v dĺžke 10 metrov je vyrobené z hodvábneho nylonu a je veľmi pevné a vhodné na všestranné použitie. Jeho skrutkovitá textúra a lesklý povrch dá vašim hrátkam vzhľad luxusu. Rozplietanie je zafixované kovovým krúžkom na konci lana.
Už ste fantazírovali o sexy hre, v ktorej budete hrať dominantnú úlohu? Uistite sa, že sa váš partner či partnerka nemôže ani pohnúť, zatiaľ čo ho zvádzate a dráždite. Priviažte ho k čomukoľvek alebo zviažte do polohy, ktorú vy sami chcete. Fantázii sa medze nekladú. Ak ste skôr submisívny typ a chcete byť ten, kto je zviazaný, potom je toto lano na bondáž perfektný darček pre vášho pána!

Prečo si vybrať lano na bondáž DREAM TOYS BLAZE DELUXE BONDAGE ROPE:

veľmi silné a pevné nylonové lano
dostatočná dĺžka pre akúkoľvek zväzovaciu techniku ​​
skrutkovitá textúra je príjemná na dotyk
lesklý povrch pôsobí luxusným dojmom
kovové zakončenie lana zabraňuje rozplietanie

Parametre:
Farba: červená
Materiál: nylon, kov
Rozmery: celková dĺžka 10 m

Časté otázky

1️⃣ Koľko stojí Lano Dream Toys BLAZE DELUXE BONDAGE ROPE 10 m červené

Cena za Lano Dream Toys BLAZE DELUXE BONDAGE ROPE 10 m červené je 8.6 EUR. Vieme, že si ceníte kvalitné výrobky, a práve to vám chceme ponúknuť. U nás nájdete to najlepšie, čo trh ponúka v oblasti vášho záujmu. Produkty sú starostlivo vybrané, aby boli vždy vynikajúcej kvality. Náš tím je zložený z odborníkov, ktorí vám radi poradia a pomôžu vám nájsť to, čo hľadáte. S výrobkami si môžete byť istí, že si prinesiete do života skutočnú radosť. Objednajte si ešte dnes a skvele sa bavte.

2️⃣ Môžem sa o Lano Dream Toys BLAZE DELUXE BONDAGE ROPE 10 m červené dozvedieť viac informácií?

Áno môžete. Lano Dream Toys BLAZE DELUXE BONDAGE ROPE 10 m červené – je skvelou voľbou pre každého, kto očakáva kvalitu. S produktom si môžete byť istí, že dostanete to najlepšie, čo trh ponúka. Produkt je vybraný s ohľadom na potreby na erotické pomôcky Vás zákazníkov. Veríme, že sa stane vašim obľúbeným rovnako ako u ďalších spokojných zákazníkov. Snažíme sa byť inovatívne a vychádzať v ústrety požiadavkám zákazníkov. Objednajte si produkt ešte dnes a nechajte sa presvedčiť. Má EAN kód 8719632675945.

Produkt Lano Dream Toys BLAZE DELUXE BONDAGE ROPE 10 m červené nájdete v kategórii

SM, BDSM, fetiš - Podobné produkty: Znehybňujúca konštrukcia Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo, Štipce na bradavky The RED Nipple Clamp With Pinces 100 g, Maska Liebe Seele Equestrian hnedá, Putá na nohy FETISH SUBMISSIVE ANKLE CUFFS VEGAN LEATHER